tisdag 22 januari 2013

Från Koja till slott!!!

Nu har vi äntligen börjat komma iordning i vårt nya hem. Det har varit en process och varje gång man är där att det skall renoveras eller byggas minns man vilket jobb det är. Det började så här. 
Sedan fick vi välja allt det praktiska som inte syns. Skall vi ha golvvärme överallt och slippa element. Vilken trappa skall vi ha? Lister eller inte, fönsterbräden???? Många val men efter någon månad såg det ut så här. NÄR KAN VI FLYTTA IN!!!!!

 
Slutligen var det dags att välja det visuella. I flera månader hade jag suttit med tidningar, fotograferat ute och försökt hitta inspiration. Tips är för dig som skall renovera att verkligen klippa ur tidningar och göra en bilderbok så snickaren vet exakt hur du vill ha det. Här är några av mina klipp.
 


 
Och så började det äntligen ta form efter ca 3 månader. Grunden lades för att senare så småningom få sina unika detaljer.

 
Imorgon skall jag försöka lägga ut hur det ser ut idag. Jag orkar bara inte städa så ni får ta det med lite grejer här och där. Skall göra en riktig visning senare men lite halvdant får duga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar