måndag 27 april 2015

Dag 2


Aj, oh, oh herre gud.... Träningsvärk överallt samt ett svullet knä efter löpningen. Knäoperationen i januari känns av. Har lite svårt att vrida på huvudet för nacken är stel och... jag kan inte låta bli att börja gapskratta. LAGOM har liksom aldrig varit min grej. Att bo i landet lagom och alltid agera lagom gör att livet känns trist för mig. Tur att vi alla är olika.

Hade jag inte kört igång den där himla 40 på topp hade jag förmodligen gått och lagt mig igen och dragit täcket över huvudet efter att ha fått iväg barnen till skolan men inte idag. Det är inte hur man har det utan hur man tar det.

Nu blev det ett morgonpass med yoga istället. Ingen yoga iform av omöjliga ställningar (dit har jag inte kommit ännu) utan ett andningspass konstruerat av Göran Boll för IMY. Det var han och hans metoder som räddade mig för några år sedan när min utmattningssyndrom var total. Inget annat hjälpte. Än idag fascineras jag över hur andningen fortfarande kan lindra träningsvärk, ta bort sorg, läka onda ryggar och skapa självförtroende och balans. Den medicinska yogan är ett fenomen som jag inte kan förklara med ord men den funkar.

DAGENS TANKE:
Jag är villig att förändras och förändra.

Ett liv utan förändringar är ett stagnerat liv. Därför är förändring min viktigaste bundsförvant för att just kunna skapa ett extraordinärt liv. Förändringar tvingar oss att tänka nytt och tänka om när vi kanske har fastnat i mönster och vanor. En förändring behöver inte vara stor, det kan räcka med att ändra inställning.

1 kommentar:

  1. viktoria Andersson28 april 2015 04:36

    Förstår att Yogan hjälper dig men jag har ett komplement till detta som kanske kan hjälpa dig. Hör gärna av dig så berättar jag mer. Vickyvire55@hotmail.com
    Viktoria

    SvaraRadera