fredag 25 april 2014

Fredagstankar

Dina vanor är starkare än dina önskningar - ÄNDRA DETTA.
Vår attityd avgör vår framtid - framgång. Med rätt attityd kan du göra allt fel och lyckas ändå men med fel attityd kan du göra allt rätt men ändå kommer du inte lyckas. Om du tror att du kan så kan du men tror du inte att du själv skall lyckas så är chanserna relativt små. Framgång handlar egentligen bara om att GÅ - FRAMÅT dvs att etablera en gång framåt. Framgång startar i tanken och efter ett starkt beslut som landar i hjärtat kan inget hindra dig. Det finns alltid hinder på vägen men har du fast beslut hittar du lösningar att ta dig förbi dem.

Låt inte dem som tvivlar få dig att tro att du inte kommer att lyckas. Låt dem inte påverka din TRO på dig själv och det beslut som du har tagit. Att ta ett beslut som inte är förhandlingsbart - det är TRO. Det lyser igenom om du tror att du lyckas eller inte. Jag vet att jag vet att jag klarar detta.

Ett beslut måste vara förankrat i hjärtat så starkt att det blir en passion. Passionen är bränslet när hindren kommer och utan bränsle kan du inte göra bil.
Sätt dina mål, tro på dina mål och agera efter dina mål. Vad tar mig framåt mot mina mål.
Att sätta mål är som att segla från hamn till hamn. Vinden kan du inte påverka men seglen kan du styra. När du har satt mål kan du prioritera att tacka ja till andras scheman eller att tacka NEJ. Stoppar det dig i ditt schema.


Vi är alla frivilliga offer. Du är en som påverkar men också väljer om du låter dig påverkas. Alla har vi ett val hur vi väljer att reagera på andra människors attityd. Väljer du att ta på dig offerkoftan så bestäm dig att du gör det för en stund. Tyck synd om dig själv, ömka och sedan släng av dig den. Ingenting blir bättre av att ha den på eftersom det bara är du själv som kan förändra i din vardag.

Du är en vinnare så behandla dig själv därefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar